Uw mening telt!

Uw mening telt! In hoeverre bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Klanten beoordelen ons met een 9,4! Daar zijn we erg trots op. Ook uw mening doet ertoe. Laat het ons weten!

 

Flexibel en duidelijk

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie, wij zorgen ervoor. Heeft u vervangend vervoer nodig? Ook dat is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat.

Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Wij hebben voor beurten en veel voorkomende reparaties vaste prijzen. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waarop u kunt rekenen.

Hoe klanten over ons denken:

  • “Vandaag onze nieuwe auto Toyota Yaris opgehaald, zeer klant vriendelijke duidelijke uitleg en alle tijd. Hier voel je  je als klant nog echt koning.”
  • “Ben al jaren een tevreden klant en heb al meerdere auto’s gereden. Ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit en de service is top!”
  • “Afspraak is afspraak. Een bedrijf met goede service en waar mensen zich aan afspraken houden, zodat je altijd mobiel blijft!”
  • “Blij dat ik voor Garage Bakkes heb gekozen! Prima, perfect geholpen, zeker als nieuwe klant.”

 

Goede uitleg factuur

Wat ook onder onze vorm van klantvriendelijkheid valt, is een goede uitleg van de factuur. En door eventueel de vervangen onderdelen te laten zien, zodat u weet wat er aan de auto gedaan is. Transparant, geen verrassingen achteraf.

Werkplaats

Ons team in de werkplaats gaat geen uitdaging uit de weg. De werkplaats is van alle gemakken voorzien, onze monteurs zijn up-to-date en zorgen gewoon dat het voor elkaar komt!

Eigenlijk is klantvriendelijkheid niet zo moeilijk: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

Ook úw mening doet ertoeZou u ons willen helpen met uw beoordeling? Klik dan op deze link.

Loop gerust binnen in onze werkplaats, team Bakkes staat voor u klaar! Online of telefonisch (0475 402 444) een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0475 402 444 info@auto-bakkes.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0475 402 444

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×