Over Ons

Autobedrijf Jan Bakkes | Posterholt

Merkspecialist in Toyota & Daihatsu

Autobedrijf Jan Bakkes b.v. heeft in ruim veertig jaar in Midden-Limburg een gedegen reputatie opgebouwd bij zijn klanten. Bij deze Toyota specialist van het eerste uur bent u aan het goede adres voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Het in Toyota en Daihatsu gespecialiseerd autobedrijf Jan Bakkes b.v. in Posterholt heeft succes te danken aan een voortdurende verbetering van de service. Een aan pak die perfect aansluit bij “kaizen”, de Japanse werkwijze die wordt toegepast in de Toyota fabrieken.

Maar ook voor een perfecte service, inclusief schade-afwikkeling, leasing, financiering en vakkundig onderhoud. Dat is algemeen bekend. Niet zo bekend is dat Autobedrijf Jan Bakkes b.v. in de dagelijkse praktijk eigenlijk de Japanse aanpak van “kaizen” toepast.

“Kaizen” betekent: voortdurende verbetering door samenwerking en het terugdringen van verspilling. Daarbij wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit, lage kosten en levering op tijd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0475 402 444 info@auto-bakkes.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0475 402 444

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×