Wat is VETOS?

VETOS Merkspecialist in Toyota | Auto-onderhoud voor Toyota

Bent u op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie aan uw Toyota? VETOS Merkspecialist is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in het merk Toyota.

Auto-onderhoud voor uw Toyota

Wij als VETOS Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Toyota.
Bent u niet in het bezit van een Toyota? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

VETOS is meer dan auto-onderhoud

VETOS is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Toyota. Service verlenen en kwaliteit leveren aan de Toyota rijders is voor de leden vanzelfsprekend. Een kwestie van vertrouwen. De VETOS Merkspecialist is dé plek voor auto-onderhoud aan uw Toyota of ander merk auto! Tevens kunt u bij ons in Posterholt terecht voor de beste Toyota occasions.
Wij als VETOS lid hebben VETOS hart voor uw auto

Voordelen van de VETOS Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in Toyota
  • Eerlijke service
  • Faire prijzen
  • Betrouwbare occasions

VETOS Merkspecialisten: Een compleet aanbod voor uw Toyota

Naast VETOS ondersteund ABC-Automotive ook succesvolle andere merkformules. PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën), TOP Merkspecialist en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz) bewijzen dat het werkt. In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive. Voor al uw Auto-onderhoud kunt u bij ons terecht!

VETOS Jan Bakkes b.v. biedt:

Merkspecialist

Voor de VETOS Merkspecialist gelden een aantal toetredingsnormen. Aansluiting bij BOVAG. Minimale eisen en aflevervoorwaarden zijn bij BOVAG vastgelegd. Ook de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn vastgelegd. VETOS voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de VETOS organisatie.

VETOS Merkspecialist Posterholt voor auto-onderhoud aan uw Toyota en meer!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0475 402 444 info@auto-bakkes.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0475 402 444

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×