Aandrijfas kapot Posterholt

Werkt de aandrijfas van uw auto niet meer?

Uw Toyota heeft verschillende assen. De aandrijfas zit tussen twee onderdelen en brengt kracht over van het aandrijvend deel naar een aangedreven deel.

Hoort u een ratelend geluid wanneer u met uw Toyota door een bocht rijd? En wordt dit geluid steeds luider? Dan kunt u er van uit gaan dat de aandrijfas van uw Toyota het begeven heeft. Wanneer u door blijft rijden met een kapotte aandrijfas zult u niet direct tegen grote problemen aanlopen. Echter raden wij sterk aan niet té lang door te rijden met dit probleem. Laat hem vervangen in Posterholt! U wilt namelijk voorkomen dat op den duur ook andere onderdelen van uw auto het begeven. Autobedrijf Jan Bakkes b.v. in Posterholt vervangt hem graag voor u!

Homokineet kapot?

De homokineet is een onderdeel van de aandrijving van uw Toyota. Aan twee kanten van de aandrijfas zit een homokineet. Ze zorgen ervoor dat de aandrijfas van uw Toyota een stuurhoek kan maken. Het kan voorkomen dat de koppeling na verloop van tijd begint te slijten. Autobedrijf Jan Bakkes b.v. te Posterholt vervangt deze koppeling graag voor u!

Maak eenvoudig online een afspraak!

Aandrijfas kapot, in Posterholt laten vervangen?

Is uw aandrijfas kapot en dient deze vervangen te worden? VETOS Merkspecialist Autobedrijf Jan Bakkes b.v. raadt u aan om dit zo snel mogelijk te laten doen. Plan een afspraak in bij onze werkplaats in Posterholt. Uiteraard ontvangt u, indien gewenst, van ons vooraf een prijsspecificatie.

Aandrijfas kapot Posterholt? Dan bent u bij Autobedrijf Jan Bakkes b.v. aan het juiste adres!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0475 402 444 info@auto-bakkes.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0475 402 444

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×